Det blev inga skor

och ingen rock för den delen heller. Måste kolla i Helsingfors istället. En sak som jag dock reagerade på var hur många människor röker i bilen. På vägen hem från Borgå såg jag säkert minst fem bilar där chauffören satt och rökte. Jag trodde det var något man höll på med på typ 80- och 90- talet. Jag tycker inte att man ska döma andras sätt att leva, men jag tycker att det är bland det äckligaste som finns då en bil luktar rök inuti. Ingen vill ju köpa en sådan bil sedan som luktar jätte illa. Om det är förbjudet att tala i telefon i bilen borde det absolut också vara förbjudet att röka i bilen.
Bildkälla

Måndag

Idag tänker jag inte gå till skolan. Jag är en dålig studerande men jag bara orkar inte åka till Helsingfors igen, måste ändå åka dit varje dag resten av veckan, idag är enda dagen jag kan låta bli. Istället har jag börjat dagen med en varm kopp kakao, tänker nu gå ut och njuta av det fina höstvädret. Sedan ska jag äta lunch och efter det åka in till stan för att hoppeligen köpa en ny höstrock och nya höstskor för det behöver jag. Sedan hem och baka pizza så att jag har nånting att ta med mej som lunch till jobbet imorgon, och om jag orkar ska jag försöka städa mitt rum på kvällen. Sedan blir det film och sedan sova mycket tidigt, väckning imorgon klockan 5.50.


You Hate that I'm a Rock Star

www.rollingstone.com

Hostmedicin + sova

Efter att nu i typ 15 dagar i sträck av jobb och skola med bara en ledig dag imellan tänker jag gå och sova exakt NU då klockan är 21.21. En lördag kväll. Tänker ta fem gånger rekommenderad dos av min hostmedicin om det kanske skulle hjälpa men antagligen inte. Jag blir galen om jag inte får sovet inatt heller. Haha. Men tänker inte klaga för jag har min röst, jag blev ju riktigt rädd i ett skede att tänk om jag aldrig kommer att kunna prata eller sjunga mer. Oh well. Sov gott för nu ska jag sova :)

RSS 2.0