Hej

Jag gillar dej, du är cool och så vidare. Men jag är trött på att hela tiden höra vad dina kompisar säger att du säger, vad mina kompisar säger vad du säger och vad mina kompisar säger att dina kompisar säger att du säger. Kan du inte säga nånting rakt ut så orkar jag inte. Jag har väldigt kort tålamod och tänker definitivt inte sitta snällt hemma och vänta på att du skall bestämma dej hur du vill ha det, jag är van att vara ute och dansa och festa och träffa söta killar så du kan glömma dethär.

Onsdag

Vaknade ganska tidigt idag trots att det blev ganska sent igår på Fork. Men det var så bra igen en gång, förstår inte hur dom varje gång kan underhålla sådär. Har skrivit nu en stund på mitt semi-arbete, nu skall jag kolla det american idol avsnitt som visades igår kväll i USA. Jag håller dock fast i min åsikt att American Idol inte är det samma utan Adam Lambert. Skulle dessutom vara roligt att gå på bio idag, skulle gärna se Precious eller Shutter Island.

Tisdag

Ikväll blir det Fork på Tavastia. Hoppas att det skulle klara av att pigga upp mig lite. Denhär skulle jag villa ha, Darally Dress av Diesel. Kostar dock 78 euro vilket är ganska mycket för tillfället för mig.
Darally Dress EUR 77,90, Diesel - NELLY.COM

Lunch

Var just och lunchade med Anna i skolan vilket var riktigt roligt, vi satt nästan två timmar och talade. Åt goda broilerbullar med mörkt ris och currysås. Träffade Albert också. Måste sätta upp en bild från förra sommaren för jag längtar så otroligt mycket till sommaren. Men hur skall snön kunna smälta när det är så jätte kallt ute hela tiden?

En Glad Man


God Morgon måndag

Det är härligt solsken ute. Men säkert svinkallt. Veckoslutet var riktigt roligt, lördagen var superrolig med Play Me på kvällen och talade lite med Albert efteråt vilket var roligt... Och jag hade super trevligt sällskap med mig på Play Me så det var också roligt :) Sedan blev det drink på Nude och sedan dansa i Huuma men jag måste nog säga att jag och min kompis hade för mycket kläder på oss för det stället :) Jag hade ju ändå samma kläder som jag hade haft på teatern. På söndagen blev det bara chill hemma, fick ett skolarbete gjort och var ute på världens längsta lenk men det behövdes för att pigga upp mej. Sedan var det förstås också formula som jag typ inte kunde se när man måste betala för det nuförtiden vilket verkligen är ett stort skämt eftersom där bara kör en (dålig) finländare i år. Vem skulle liksom betala för det? (Jag, men antagligen ingen annan. :D)
Nu blir det sista veckan före praktiken börjar och jag tänker slappa så mycket jag hinner men måste dock försöka skriva mitt seminariearbete klart som skall vara inlämnat på fredagen... Det enda som jag vet är att på fredagen blir det stor fest då det är sista skoldagen för iår, ser verkligen fram emot att få festa med alla klasskompisar :)

Lördag

Vilken härlig morgon. Första dagen som jag pålänge inte har något skolarbete som jag borde göra. Jag tänker istället gå ut och gå på långpromenad i solskenet. Ikväll blir det Play Me, får se vad som händer efter det. Och idag är veckoslutet då formulan börjar, så härligt. Hoppas det går bra för...ja, alla. Jag har ingen skillnad mera vem som vinner när Räikkönen inte längre är med :) Så heja alla!

I Love You Philip Morris

Hela dagen kommer att gå åt till att läsa på tent. Men det är riktigt roligt, har börjat med bra fart och fått mycket läst så det är skönt. Snart blir det lunch i skolan med Mia och sedan hem och fortsätta läsa. Hade även tänkt åka in till centrum för lite shopping med har egentligen inte råd med det. Får se. Såg på fredagen filmen I Love You Philip Morris och det är den hjärtligaste och sötaste filmen jag någonsin sett. Man var glad och ledsen på samma gång, och kände en medkänsla med Jim Carreys karaktär. Han gjorde verkligen allt för kärleken. Denhär låten är från filmen, och spelas alltid då Jim Carreys karaktär "gör bort sig" eller gör någonting fel och försöker komma undan. Den är så härlig.


Det värsta som finns

Det värsta som finns i hela världen är att känna att man inte passar in. Det har jag varit med om ikväll. Man går runt i flera timmar på en fest, många kommer och tala med en, men man märker att man har absolut ingenting gemensamt med någon av dem. De känner alla varandra, man känner ingen, och har inget behov av att lära känna dem. Jag känner mig så ledsen. Varför känns det så betydelselöst att träffa nya människor, som man egentligen skulle vilja göra? Varför känns det tungt och jobbigt? Jag har antagligen varit på helt fel fest, det är min slutsats. :D.

Måndag kväll

Och jag försöker koncentrera mig på skolarbeten men det går tyvärr inte så bra! Imoron har jag skola från 9-18, hur ska jag orka?? Jag har blivit så van att bara läsa och skriva i biblioteket och hemma i egen takt, nu måste jag sitta på föreläsningar och koncentrera mig..nej det kommer inte att gå bra. Men som tur är det bara tre veckor kvar, sen börjar äntligen praktiken och man slipper slöa skoldagar. Skönt skönt.

RSS 2.0