Osmo Ikonen

Om det är någon finsk artist som ja gillar så är det osmo ikonen. Han är långt ifrån den ångest och melankoli som jag tycker ofta brukar vara typisk för finsk musik...Visst, ångest och depression kan vara charmigt och tilltala vissa människot, men för mycket är för mycket, och i Finland finns det definitivt för mycket. Osmo är en fräsch vind och jag älskar hans groovyga musik (jag diggar även hur han går framåt på ett såntdär groovyt sätt i videon ;) ) Den 26 februari kommer hans nya album att släppas här i Finland :)


Melodifestivalen

Ikväll är det igen dags för Melodifestivalen...Lyssnar just nu igenom kvällens bidrag påhttp://svt.se/2.123450/1.1870490/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1897272&lpos=lasMer Om jag får vara riktigt ärlig finns där nog inte så mycket att hänga i julgranen...Om jag måste välja någon favorit är det nog Darin, men jag måste erkänna att jag ofta tycker om de sånger som aldrig går vidare (förlåt, Darin).

Pizza Kväll

Var igår hos min kompis och samtidigt granne med några andra flickor och drack vin, bakade pizza och skvallrade.... Vi hade tänkt fara ut efter detta men vi blev så trötta så vi for ingenstans..Jag kom hem redan klockan 12 och skulle precis gå och sova när min granne knackar på min dörr och kommer med en oöppnad flaska vin, vilket ledde till att vi satte och skvallrade ännu flera timmar :) Roligt var det men nu är jag relativt trött idag. Måste skriva på slutarbete hela dagen, sedan på kvällen har min syster tuparen så det blir kul..kommer antagligen sedan att gå ut med mina kompisar efter det :)


Roliga grejer...

Hittade domhär på Facebook. Saker som människor har svarat på provfrågor.


Idag skall bli en bra dag

Min dag: måste börja skriva på mitt slutarbete nu. Sedan blir det lunch i skolan klockan 12 typ, Minna kommer och hälsa på efter det. På kvällen blir det pizza- och vinkväll hos min kompis, super kul. Kanske far vi ut efter det, får se. Det är bara så jätte kallt ute.

Mumin

När jag var liten älskade jag mumin. Jag älskar mumin ännu idag. Ser man på Mumin idag ser man det dock med helt andra ögon och förstår saker som man kanske inte förstod då. Hur härligt är inte det.
Hittade på Youtube Mumin musik, bakgrundsmusik från tv-serien. Tänk hur musik kan väcka så starka minnen. Det är härligt.


American Idol

Jag skulle ju skriva på slutarbetet men måste först se på gårdagens avsnitt av American Idol...Dom har nu bestämt vem som är de 12 bästa flickorna och 12 bästa pojkarna..Den 16 januari har jag postat på min Facebook vem som jag tycker att är den bästa, och han är ännu med ;) så helt fel har jag inte haft i alla fall...

The World is Ours Tonight

Gloriana har gjort en ny låt. Så härlig att det inte går att beskriva i ord :)

Gaaah

Jag vaknade helt för sent idag, så det blir lunch som morgonmål..Men det är helt okej :)

Voi nej...

Måste bara skriva av mej lite, då gårdagskvällen inte riktigt var en höjdare för mej. Jag dricker så sällan nuförtiden, att då när jag gör det (speciellt utan att ha ätit på dagen) så är det lätt att det flippar ut. Vilket det gjorde. Jag var på världens sämsta party ställe för det första, var det för det andra var jätte lite människor. Så jag förstår inte varför jag bara fortsatte dricka. Det fick jag dock betala för när jag kom hem, jag slapp inte lätt undan. Jag var ändå väldigt duktig idag och steg upp klockan 8 på morgonen för att göra på skolarbeten. Det känns som att jag har haft en så bra tid den senaste tiden, varit glad och nöjd, hittat en trevlig praktikplats och sommarjobb och sen så kommer det en sån hän kväll som bara e så dålig och man börjar fundera hur man låter sig själv sjunka så lågt...men livet måste fortsätta och idag blir det filmkväll med flickona vilket jag verkligen behöver :) Veckoslutet blir också kiva och annorlunda så det ser jag fram emot.

Givande dag

Har haft en gästföreläsare idag, som talade om distributionskanaler inom flygindustrin..Mycket givande, men...Stackars mannen hade glömt att knäppa en knapp i sin skjorta, så när han stod där så blev det en såndän trekantig "glipa" mellan byxkanten och nästa knapp i skjortan. Hur bra han än var kunde man ju inte ta honom på allvar :D

Tänk hur lätt...

..man börjar tycka om någon. Skall iallafall åka hem idag till min älskade mamma och min älskade Orvar så jag har god mat att se framemot iaf. Och melodifestivalen börjar idag det är alltid kul. Skall även träffa Minna, med henne kan jag sitta och tala i timmar, vi har alltid så mycket att tala om. Nästa vecka kommer iaf att bli händelserik så det blir kul.

RSS 2.0