Livet

är ganska lustigt ibland. Om jag för två veckor skulle ha vetat att det som nu händer skulle hända så skulle jag nog inte tro på den som sa det..men vad kan man :) Ganska kul med spänning, dock i måttliga mängder.
En ny säsong av american idol har börjat vilket betyder att mitt liv har börjat igen ;)

Jazz Bar

Igår var det Sofies Jazz Bar som gällde, vi var fyra tjejer som drack vin och lyssnade på smooth jazz hos mej. Chill var det. Sedan for vi ut, till Svenska Pubben. Gissa vad vi hittade där jo ett gäng killar från hela världen, typ Mexiko, Tyskland, Holland, Frankrike osv. Dom hängde vi sedan med resten av kvällen, vi fortsatte efter Svenska pubben till Millionaires club som hade nån tarjous, ett skumppa glas för 2,50 euro. Det är definitivt inte dyrt, så det blev relativt mycket skumppa drucket igår natt. Vi tog sedan taxi hem med Malin till mej halv 4 tiden.
Det var nog tur att vi hittade killarna för annars var det nog nästan inget folk ute igår, vilket är helt förståeligt eftersom de flesta var ute på tisdagen när det var helgdag igår. Alla killarna skall studera hela våren i Helsingfors, och igår var deras första dag i Hesa. Vi lärde dem till exempel att vi är finlandssvenskar och att alla gatunamn står både på finska och svenska, de hade också undrat varför det finns två rader alltid på ett vägnamnsskylt. Tyvärr tror jag att dom inte ännu heller riktigt förstod att vi är finländare men talar svenska som modersmål. Men men kanske det kommer med tiden :) Hade glömt kameran hemma så det blev inga bilder. Nu skall jag hem till Kråkö och vakta Orvar när mamma och pappa åker till Sverige.

Mitt nya hem

Sitter för första kvällen i min nya lägenhet, det känns härligt :) Här kommer jag att stortrivas! Min syster var här snabbt och hälsade på, det var väldigt roligt ...:) Hittade en bonustrack idag från Adams skiva som jag inte hört förut, Master Plan. Alldeles ljuvlig <3

Äntligen ett lyckat nyår

Igår. :)

RSS 2.0